Kom langs in onze winkel

Een deel van onze bedrijfskledingcollectie vindt u in onze winkel/showroom in Brandwijk. De winkel is vijf dagen per week geopend, de koffie staat klaar en ons personeel adviseert u graag.

Ophalen online bestelling
Bestellingen die gedaan zijn via onze webshops  kunnen klanten ook ophalen in de winkel in Brandwijk. U kunt hiervoor kiezen in plaats van de bestelling te laten bezorgen. Zodra de bestelling klaarligt, krijgt de klant een e-mailbericht van ons. Eventueel kan de kleding bij het ophalen direct gepast worden en, zo nodig, geruild of geretourneerd.

Onze modewinkel Bas Mode
Het leuke is dat u bij onze showroom ook onze eigentijdse winkel Bas Mode  vindt, met onder andere het grootste assortiment jeans van de Alblasserwaard. Klanten die hun bedrijfskleding ophalen of uitzoeken combineren dit vaak met een bezoek aan Bas Mode. We hebben jeans in alle soorten en maten maar ook voor een gekleed overhemd, colbert, sweater of nette broek kunt u bij ons terecht. Er is natuurlijk ook een afdeling damesmode.

Op de website van Bas Mode krijgt u een goede indruk van onze stijl en ons assortiment. Bezoek www.basvanzessen.nl vooral eens!

Openingstijden:
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag: 09.00 - 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag: 09.00 - 21.00 uur (koopavond)
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Ons bezoekadres:
Kerkweg 5
2974 LH Brandwijk