Verzenden en bezorgen

Verzendmethoden


Op dit moment werken wij met vier verschillende verzendmethoden. Dit zijn:
•    Normale verzending
•    Rembours
•    Ophalen in de winkel (Brandwijk)
•    Ophalen bij een DHL Servicepunt
 

Verzendkosten


Alle orders worden via DHL verzonden. Hiervoor wordt een bedrag van  € 6,99,- verzendkosten in rekening gebracht. Orders boven de € 99,- worden gratis verzonden. Als u ervoor kiest om een pakketje op te halen in Brandwijk, komen de verzendkosten te vervallen.

Bezorgen


Indien u niet aanwezig bent bij de aflevering van uw bestelling, zal de pakketbezorger nog éénmaal proberen uw bestelling succesvol af te leveren. Na twee keer afwezigheid, ontvangt u een brief waarop het door DHL aangewezen ophaalpunt vermeld staat.  

Particulier


Bestellingen die op vrijdag verzonden worden zullen op zaterdag voor het eerst aangeboden worden. Zaterdag is een standaard bezorgdag.    

Zakelijk


Doet u zakelijk een bestelling en deze wordt vrijdag door ons verzonden, dan zal deze de eerstvolgende maandag aan u aangeboden worden. Voor zakelijke klanten is zaterdag geen standaard bezorgdag. Natuurlijk kunnen er in overleg altijd uitzonderingen gemaakt worden.

Ophalen in de winkel


U kunt er ook voor kiezen om de producten af te halen in de winkel. U doet dan de betaling via de webshop en betaalt geen verzendkosten. Zodra uw bestelling klaarstaat krijgt u van ons bericht en hoeft u het alleen nog maar op te halen.

Ophalen bij een DHL Servicepunt


Tijdens het bestelproces kunt u aangeven bij welk DHL servicepunt u uw pakketje wilt ophalen. Van DHL ontvangt u een e-mail zodra uw bestelling klaar ligt en afgehaald kan worden op de gekozen locatie.