Werkkleding hovenier

Waar koop ik werkkleding voor hoveniers?


Als er één bedrijfstak is die behoefte heeft aan goede werkkleding, zijn het wel hoveniers. Zij werken immers per definitie altijd buiten! Hun kleding moet dus beschermen tegen alle weersomstandigheden. Bovendien werken zij vaak met scherpe werktuigen, dus bescherming tegen snijden is onmisbaar.

 


Wat voor kleding heeft een hovenier nodig?


Aangezien hoveniers dag in dag uit werkkleding dragen en daarin veel bewegen, moet de kleding niet strak zitten of schuren. Daarom zitten er geen zijnaden in de broek. De broeken hebben extra veel zakken voor gereedschap, zoals een snoeischaar, schep, duimstok, en natuurlijk de mobiele telefoon. Ook zijn de naden en knieën extra versterkt. Jassen en vesten hebben een verlengd rugpand, zodat de rug bedekt blijft bij het bukken. Alle ritsen hebben een flap, zodat er geen aarde en vuil in komt.
Voor guur weer is een wind- en waterafstotend fleecevest of waterdicht softshell-vest heerlijk warm. Veel van de fleecejacks of softshell jack van Bevazet zijn versterkt met softshell-materiaal op de ellebogen, schouders en rug voor langere duurzaamheid. Ook de vesten zijn voorzien van praktische zakken.
Vanwege de scherpe en zware voorwerpen waar hoveniers mee werken, zijn goede veiligheidsschoenen onmisbaar. Om warm te blijven zijn werksokken erg prettig; sokken met bamboe zijn extra stevig en warm, terwijl de naadloze hiel en teen zorgen voor extra draagcomfort.
Voor regenachtig weer zijn een goed waterdichte regenjas en regenbroek noodzakelijk.

 


Online werkkleding kopen


Tegenwoordig kunt u werkkleding voor hoveniers makkelijk online kopen. Wij van Bevazet zijn gespecialiseerd in alle soorten werkkleding voor hoveniers, van overalls en fleecevesten tot gehoorbescherming, veiligheidsschoenen en zaagbroeken. Wij kunnen snel alle benodigde merken en maten leveren. Telefonisch of online adviseren wij u over de juiste maat, pasvorm, materiaal en kwaliteit. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u altijd gebruikmaken van onze gratis retourophaalservice. Ook hoveniers gaan dus voor hun werkkleding naar Bevazet!