gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Persoonlijk kledingassortiment

Binnen onze webshop krijgt iedere werknemer een gepersonaliseerd account, waarin zijn of haar maten, bedrijfskledingbudget en afleveradres (privé- of werkadres) al zijn opgenomen.

Wanneer een werknemer nieuwe bedrijfskleding nodig heeft, logt hij eenvoudig in op de webshop via zijn computer en bestelt wat hij nodig heeft. Zo is het bestelproces snel, efficiënt en volledig afgestemd op de individuele behoeften van uw medewerkers.

Uitgebreide rapportages

Per organisatielaag is een bestelmanager aan te stellen. De bestelmanager van iedere hogere laag kan precies zien wat onderliggende afdelingen bestellen. Zo is volledige inzage en controle gegarandeerd.

Er is één eindverantwoordelijk bestelmanager met unieke rechten. Hij kan elk moment rapportages opvragen van gedane bestellingen, gegevens van werknemers aanpassen en heeft inzage in de budgetten.

Budget beheer

U selecteert tijdens het intakegesprek de bedrijfskleding waaruit werknemers mogen kiezen en bepaalt welk budget men mag besteden.

Werknemers kunnen via de webapp meer kleding/schoenen bestellen dan hun bedrijfskledingbudget toestaat. Dit betalen ze dan via de webapp vanuit eigen portemonnee.

Per organisatielaag is een bestelmanager aan te stellen. De bestelmanager van iedere hogere laag kan precies zien wat onderliggende afdelingen bestellen. Zo is volledige inzage en controle gegarandeerd.

Transfer beheer

De bestelde kleding wordt direct door ons bedrukt en/of geborduurd. U kunt zelf alle logo vooraden terugzien in de Business App, ook kunt u Per kledingstuk instellen waar de logo's bedrukt zullen worden.
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk (NL). Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk (NL)
Tel: 078- 481497

E-mail: info@bevazet.be

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: BE 0721.730.280
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement