gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Garantie

U mag er als klant vanuit gaan dat wij datgene leveren waar u voor gekozen en betaald hebt in onze webshop. Ook mag een nieuw product geen gebreken vertonen. Als dit toch het geval blijkt te zijn, zijn wij als verkopende partij verantwoordelijk. U kunt zich dan beroepen op de wettelijke garantie.
Wettelijke garantie geldt gedurende de eerste zes maanden na aankoop. Gaat een product gedurende de garantieperiode kapot, dan mag u er van uitgaan dat het product niet goed is. U moet het product wel normaal gebruikt hebben. Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice, zullen wij het artikel zo spoedig mogelijk voor u herstellen of vervangen. Ook als u om andere redenen niet tevreden bent over de door u gedane bestelling, onze service of de geleverde artikelen, horen wij dit graag van u.

Neem telefonisch contact met ons op via tel. 0184-642974, of stuur een e-mail o.v.v. uw factuurnummer naar info@bevazet.be. Wij zullen hier meestal direct, maar uiterlijk binnen twee werkdagen op reageren. Alvast bedankt.  

Indien wij uw klacht niet kunnen oplossen, heeft u de mogelijkheid om uw klacht/geschil in te dienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel.
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk (NL). Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk (NL)
Tel: 078- 481497

E-mail: info@bevazet.be

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: BE 0721.730.280
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement