gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

GESCHIEDENIS VAN BEVAZET

Bevazet BV heeft inmiddels een rijke historie. In 1905 start Cees van Zessen een detailhandelswinkel in Brandwijk (NL), waar hij levensmiddelen, huishoudelijke artikelen en galanterieën verkoopt.

Ook zijn zoons kiezen voor de detailhandel. Eén ervan (Bastiaan van Zessen) opent in 1939 de ‘Kleine Bazaar’ in Bleskensgraaf. Het motto van deze winkel wordt op den duur ‘Kan niet bestaat niet!’.

In 1983 komt een achterkleinzoon van de oprichter, Bas van Zessen, werken binnen het bedrijf. Bas bouwt Bevazet in de jaren daarna uit tot landelijk opererend leverancier van een breed assortiment bedrijfskleding.

Er is in ruim honderd jaar tijd veel veranderd, maar Bastiaan van Zessens motto ‘Kan niet bestaat niet!’ bepaalt nog steeds onze aanpak, service en sfeer. Het houdt niet minder in dan dat we tot het uiterste gaan voor de klant.

2021

In het voorjaar opent Bas van Zessen, samen met zoons en mede-eigenaren Kevin en Max, officieel de deuren van de nieuwe zaak op de vertrouwde locatie in Brandwijk (NL).

2020

De eerste paal voor een 1000 vierkante meter tellende nieuwe winkel, wordt er symbolisch ingeslagen door Melle van Zessen, de kleinzoon van eigenaar Bas van Zessen.

2019

Een verwoestende brand legt de winkel, door een onbekende oorzaak, volledig in de as.

2015

In het voorjaar van 2015 wordt de online verkoop van bedrijfskleding groots aangepakt. Bevazet opent maar liefst zes nieuwe webshops in Nederland en zes in België.

2014

Bevazet lanceert de Bevazet Business App voor bedrijven. Een eigen webshop voor iedere klant waar meerdere personeelsleden bedrijfskleding dragen. De webapp maakt aanschaf en beheer van werkkleding een stuk eenvoudiger. Maatneming, bestellen en retourneren is met deze webapp simpel en efficiënt te regelen.

2013

Bevazet begint met de online verkoop van werkbroeken, op Werkbroeken.nl.

2010

Theo van Zessen (derde generatie) overlijdt.

2010

Om grote voorraden bedrijfskleding te kunnen opslaan, wordt in 2010 een groot magazijn in gebruik genomen in Molenaarsgraaf.

2001

De winkel "De Kleine Bazar" in Bleskensgraaf wordt verkocht.

2000

Kledingwinkel Bas van Zessen wordt na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding feestelijk heropend. De ruimte beslaat inmiddels 600 m2. Naast werkkleding en mode verkoopt de winkel ook outdoor- en campingartikelen. Op de foto zijn Bas en Elly van Zessen te zien met hun kinderen Roy, Kevin, Nick en Max, voor de ingang van de winkel.

1996

In 1996 wint Bas van Zessen de zogenaamde Graafstroomprijs; een prijs voor de "verborgen parels" in het ondernemersveld van de Gemeente Graafstroom. Om voor de prijs in aanmerking te komen worden bedrijven beoordeeld op productkennis, oriëntatie op de markt, aandacht voor kwaliteit, veiligheid, milieu, arbeidsomstandigheden, personeelsbeleid en vernieuwend en toekomstgericht handelen.

1992

Theo en Eida van Zessen stoppen met de verkoop van levensmiddelen in De Kleine Bazar in Bleskensgraaf. De winkel blijft huishoudelijke artikelen verkopen. Daar komen bloemen bij, evenals een postagentschap.

1990

Op 13 januari 1990 opent de burgemeester de deur van de nieuwe kledingwinkel ‘Bas van Zessen’, aan de Kerkweg in Brandwijk (NL). Het kantoor van BEVAZET bevindt zich op hetzelfde terrein.

1985

Bas van Zessen trouwt met Elly Maat. Hij koopt een pand en later ook het omliggende terrein van transportbedrijf Mees Visser, gelegen aan de Kerkweg in Brandwijk (NL). Hier start hij op zaterdagen met de verkoop van werkspijkerbroeken en andere werkkleding.

1984

De Ford-bus wordt al gauw vervangen door een grotere omgebouwde SRV-wagen. Hiermee vent Bas langs de deuren in de Alblasserwaard en omgeving. Op de bus staat ‘De Kleine Bazar’ en ‘BEVAZET’.

1983

Bas van Zessen (geboren in 1963, zoon van Theo en Eida van Zessen) start zijn eigen onderneming met een rijdende winkel. De eerste bedrijfswagen is een rode Ford-bus.

1973

De winkel van Theo C. van Zessen wordt ingrijpend gemoderniseerd. Rond 1973 vindt de heropening plaats. Op de foto ziet u het nieuwe winkelinterieur.

1971

Bastiaan van Zessen (tweede generatie) overlijdt.

1966

Bastiaan van Zessen en zijn zoon Theo staan voor de rijdende winkel - een bekende verschijning in Bleskensgraaf en omstreken.

1964

Het interieur en winkelpersoneel in de jaren zestig; klanten konden ook toen al rekenen op service met een glimlach en een gezellig praatje bij het boodschappen doen.

1963

Bastiaan van Zessen ontwerpt een eigen stelling, te gebruiken in winkels om artikelen te presenteren. Om de stelling in de markt te zetten gebruikt hij de naam ‘BEVAZET’, afgeleid van zijn initialen (BVZ).

1962

Theo van Zessen (geboren in 1936, zoon van Bastiaan van Zessen) neemt met zijn vrouw Eida Stuij De Kleine Bazar in Bleskensgraaf over. Vader Bastiaan runt nog op de 2de verdieping de afdeling met luxe huishoudelijke artikelen en speelgoed.

1956

Op 17 februari 1956 is het precies 25 jaar geleden dat "De Kleine Bazar" is Bleskensgraaf werd geopend. Bastiaan en zijn vrouw vieren op diezelfde dag hun 25-jarig huwelijksjubileum. "Soli Deo Gloria" (Alleen aan God de eer).

1948

Cees van Zessen (eerste generatie) overlijdt.

1942

De Kleine Bazar heropent na herbouw, op een andere plek aan de Kerkstraat in Bleskensgraaf.

1940-1942

Na het bombardement wordt een noodwinkel gebouwd op de plek waar later de Herv. kerk zou worden herbouwd. Vanuit de noodwinkel wordt er ook met paard en wagen langs de deuren gevent. Op de foto ziet u het paard en wagen, met op de achtergrond de tijdelijke noodwinkel van Van Zessen.

1940

De Kleine Bazar wordt op 12 mei 1940 volledig verwoest door een bombardementsaanval van de Duitsers.

1931

Bastiaan werkt niet alleen vanuit zijn winkelpand, maar rijdt tevens met de bakfiets en met paard en wagen langs zijn klanten.

1931

Bastiaan van Zessen, de zoon van Cees van Zessen, trouwt in het jaar 1931 en begint vanaf dat moment voor zichzelf. Aan de Kerkstraat 25 in Bleskensgraaf opent hij 'De Kleine Bazar', een winkel in levensmiddelen, huishoudelijke artikelen en galanterieën.

1905

Cees van Zessen (geboren 1874) start een detailshandelswinkel aan de Vuilendam in Brandwijk (NL).
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk (NL). Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk (NL)
Tel: 078- 481497

E-mail: info@bevazet.be

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: BE 0721.730.280
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement