gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Waarom goede werkkleding kopen?

Voor sommige beroepen is goede werkkleding onmisbaar. Het uiterlijk van de werknemers is immers het visitekaartje van uw bedrijf, en bovendien gaat de veiligheid van de werknemers boven alles. Maar is speciale werkkleding echt nodig? En waar koopt u die?

Waarom werkkleding dragen?
In vele branches is werkkleding verplicht, bijvoorbeeld in de zorg. Dit is vooral vanwege de hygiëne: op witte kleding is het makkelijker te zien wanneer die vies is en vervangen moet worden. Ook kun je witte werkkleding op hogere temperaturen wassen, dus is het hygiënischer dan gekleurde. Daarnaast is een dokter of verpleegster altijd herkenbaar én stralen zij meer gezag uit door een witte jas en broek.  
In de horeca is werkkleding niet altijd verplicht, of bijvoorbeeld alleen een bedrijfsshirt of schort. Toch is het handig om goede werkkleding aan te schaffen: de werkgever is ervan verzekerd dat de serveersters direct herkenbaar zijn, dat zij er goed uitzien, en dat zij hun werk veilig kunnen doen in alle weersomstandigheden.

Waar moet je op letten?
Uiteraard moet werkkleding van goede kwaliteit zijn, want je draagt het tenslotte iedere dag. Bovendien moet er de juiste pasvorm beschikbaar zijn; werkkleding voor vrouwen is immers niet hetzelfde als voor mannen, dus moet er voor ieder lichaam goed passende werkkleding te koop zijn.  Als je ergens aan blijft hangen door te losse kleding, kan dat zelfs gevaarlijk zijn.
Vaak moet werkkleding ook voldoen aan verschillende Europese normeringen, die kunnen worden getoetst aan de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie). Werk je in de horeca ook buiten op een terras, kies dan voor werkkleding die warm genoeg is in de winter – een warme jas is geen overbodige luxe!

Online werkkleding kopen
Waar koop je nu werkkleding? Tegenwoordig kan dit makkelijk online. Een gespecialiseerd bedrijf in werkkleding groothandel, zoals werkbroeken.be, kan snel alle benodigde maten leveren voor een groot aantal branches, zoals de zorg en de horeca. Vele merken werkkleding zijn direct beschikbaar. Telefonisch of online kunt u zich laten adviseren over de juiste maat, pasvorm, materiaal en kwaliteit. En mocht er toch nog iets niet passen, dan kunt u altijd gratis retourneren met de retourophaalservice. Aarzel dus niet, maar gun uw werknemers de beste kleding!
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk (NL). Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk (NL)
Tel: 078- 481497

E-mail: info@bevazet.be

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: BE 0721.730.280
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement