gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Waar kunt u online werkkleding kopen?

Voor ieder bedrijf is het kopen van goede werkkleding haast verplicht. De reputatie van een bedrijf wordt immers grotendeels bepaald door de werknemers, dus goed verzorgde, netjes geklede werknemers zijn onmisbaar. Maar waarom is werkkleding zo belangrijk? En waar kunt u bedrijfskleding online kopen?

Waarom werkkleding dragen?
In veel branches is werkkleding onmisbaar. Monteurs, schilders, timmermannen, stratenmakers, metaalwerkers en werknemers in fabrieken lopen immers vaak risico’s, die met goede werkkleding voorkomen kunnen worden. De kosten van goede werkkleding zijn misschien hoog, maar de gezondheid van uw werknemers is onbetaalbaar!
Ook dient werkkleding als visitekaartje voor het bedrijf: werknemers die in het openbaar aan het werk zijn met een duidelijk bedrijfslogo op hun kleding, maken gratis reclame. Werkkleding kopen kost wel wat, maar het is een investering die zich dubbel en dwars zal uitbetalen.

Waar moet u op letten?
Zeker in branches waar het werk soms gevaarlijk is, moet u op een aantal zaken letten bij het aanschaffen van werkkleding. Ten eerste natuurlijk op de veiligheid: beschermende kleding. Door een RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) kun je zien aan welke Europese normeringen de werkkleding moet voldoen. Werkkleding in de bouw moet bijvoorbeeld beschermen tegen chemische middelen, rondvliegende warme deeltjes bij het lassen, en het spatten van verfafbranders. Brandvertragende kleding is in sommige branches verplicht. Het is ook handig om veel zakken en lussen te hebben om gereedschap mee te nemen. Let er dan wel op dat je er niet aan kan blijven hangen.  
Als het heel koud of warm is, moet je bij werk in de buitenlucht aangepaste werkkleding dragen. Het juiste materiaal kan al veel schelen: katoen, bamboe en coolmax houden je koel, terwijl fleece juist extra warm is en kleding met UV-block beschermt tegen de zon. Ook het dragen van meerdere lagen over elkaar beschermt tegen wind en kou. Bij koud weer is thermisch ondergoed erg handig.
Maar ook op kantoor en in de zorg is het handig om comfortabele werkkleding te dragen, die zowel aan koud als warm weer kan worden aangepast.

Online werkkleding kopen
Tegenwoordig is het heel makkelijk om bij een online groothandel werkkleding te bestellen, bijvoorbeeld bij werkbroeken.be. Groothandels beschikken over een groot aantal merken werkkleding, in alle benodigde maten, van small tot XL. Voor de meeste branches, zoals de metaal, industrie, bouw, zorg en kantoor, kunt u direct bestellen. Advies over de juiste maat, pasvorm, materiaal en kwaliteit is op de website te vinden. Uiteraard kunt u altijd gratis retourneren met de retourophaalservice. Investeer dus in de beste werkkleding voor uw medewerkers, u zult er geen spijt van krijgen!

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer uitgebreide informatie. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden op het gebied van bedrukkingen en borduringen, uw eigen bedrijfskledinglijn en natuurlijk de bedrijfskleding op zichzelf!
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk (NL). Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk (NL)
Tel: 078- 481497

E-mail: info@bevazet.be

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: BE 0721.730.280
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement